Buy Sell Rent Real Estate Online

Vilkår for bruk når du selger eller leier eiendom i Spania

Vilkår for bruk når du selger eller leier eiendom i Spania


Ved å registrere deg eller bruke dette nettstedet, godtar du disse vilkårene for bruk. Du godtar kun å bruke dette nettstedet i forbindelse med kjøp, salg eller utleie av fast eiendom.

Du samtykker i ikke å publisere eller forsøke å publisere noe materiale som ikke er direkte knyttet til dette målet eller som kan fornærme eller fornærme noen person eller personer. Ethvert materiale som er publisert på denne nettsiden, som administratoren anser for å være støtende, vil bli tatt ned, og denne brukeren kan bli sperret fra å bruke systemet videre.

Vi vil opprette tilbakekoblinger fra hver oppføring til nettstedet ditt. Hvis du inkluderer en eksakt URL til din versjon av annonsen, vil vi bruke dette i XML XML-feed, slik at klienter kan klikke og besøke din egen versjon av annonsen.

Vårt mål er å introdusere nye kunder til nettstedet ditt, og disse ekstra tilbakekoblingene vil øke nettstedet ditt med Google eller andre søkemotorer.

Vi har en betingelse at du bare inkluderer en enkelt tilbakekobling tilbake til vår hjemmeside. Dette kan være en tekst tilbakekobling, men det vil hjelpe vår domene myndighet, og dette vil igjen hjelpe edverts å nå flere personer.

Ønsker du å kjøpe eller selge eiendom i Spania? Har du eiendom til leie av ferie i Spania. Se ikke lenger, vi har et omfattende utvalg av eiendommer til salgs eller til leie i Andalucia i Sør-Spania. Vi har mange strand eiendommer tilgjengelig for salg eller leie i Spania. Enten du ønsker en luksusvilla i Marbella, et rekkehus i Nerja eller et landhus i alpujaras finner du det her.

Logg inn
Username
Password
Glemt passordet? Remind