Buy Sell Rent Property Online

Frittliggende Hus i Spania til salgs leie eller ferieutleie

Vel, dette er det rette stedet å starte. Vi har tusenvis av flotte frittliggende hus til salgs eller til leie her. Du kan bla gjennom vår omfattende samling av eiendommer og fast eiendom hvis du er en potensiell kjøper. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan du registrere deg for en gratis "Kjøperkonto" som lar deg konfigurere eiendomsvarsler. Ved å gjøre dette kan du motta automatiske e-postmeldinger hvis noen nye eiendommer kommer på markedet siden du så.

Hvis du tenker på å selge eller leie eiendom, kan du registrere deg for en "Eiendomsmegler" -konto som gjør det mulig å legge inn eiendomsannonser manuelt eller automatisk via en XML-feed hvis du har en. Vi vil bygge en prosess for å automatisk trekke inn detaljer fra nettstedet ditt hver natt og endre automatisk eventuelle detaljer som pris hvis disse endres.

En link til vår "Registrerings" side er gitt nedenfor: -

https://www.buysellrentpropertyonline.com/nn/registration.html

Hus, Frittliggende Hus til salgs Torrox Costa Spania € 274,000
€ 274,000
 • Hus, Frittliggende Hus til salgs Torrox Costa Spania € 274,000
 • 42234 m
 • Groot typisch Spaans huis te koop in Torrox Costa. 204M2 in 2 verdiepingen, bestaande uit een grote woonkamer, volledig ingerichte keuken, 4 slaapkamers en een familie badkamer (op de bovenste verdieping); een extra appartement met 1 slaapkamer, keuken, woonkamer en badkamer op de begane grond, grote garage, terras en terras met barbecue. Op het oosten, uitzicht op zee, op slechts 2 minuten loopafstand van het strand.
Frittliggende Hus
Hus, Frittliggende Hus til salgs Torrox Costa Spania € 185,000
€ 185,000
 • Hus, Frittliggende Hus til salgs Torrox Costa Spania € 185,000
 • 42320 m
 • Stort hus til salgs, med stor stue og kjøkken, vintage stil, med peis, to store terrasser med utsikt over havet og Torrox Costa, veldig lyst og kult om sommeren. Det er et område der det er plass til å bygge et svømmebasseng.

  Den har to etasjer og er fordelt over 1 etasje med stor stue, stor terrasse, kjøkken og et soverom, pluss et toalett. I første etasje er det 3 soverom, 1 av dem svært romslige og med tilgang til terrasse og hage, og et bad.

  Det ligger veldig bra, og tilgangen er veldig enkel. På utsiden er det plass til parkering.

  Huset ble bygget i 1999 og opprettholder en intakt struktur, uten sprekker eller fuktighet på tross av ikke å være bebodd. Den utendørs tomten tilbyr mange muligheter for et svømmebasseng eller hage.
Frittliggende Hus
Hus, Frittliggende Hus til salgs Danmark DKK 2,195,000
DKK 2,195,000
 • Hus, Frittliggende Hus til salgs Danmark DKK 2,195,000
 • 62290 m
 • 2,195,000 kr.

  Her er en veldig unik og vakkert renovert liebha eiendom ligger på en vakker åsside og parklignende tomt på totalt 9511 m2. Den totale boareal er 324 m2 (290 m2 boareal og 34 m2 yrke).
  I tillegg er 58 m2 flere bygninger, spredt over 52 m2 garasje og 6 m2 uthus.

  Boligen er innredet med en fin stor hall, et fint moderne svart kjøkken, en stor vinkel stue med peisovn, et fint hagerom m. loft for kylling og en fin lys innfall fra Velux vindu seksjoner, et stort bad med gulvvarme, bryggeri / bakgård og grovt kjøkken.

  Forretningsavdeling med 2 separate rom eller rom hvis du velger å bruke hele eiendommen til boligformål.

  Første etasje er innredet med stue, soverom med garderobe i klasserommet, 2 gode og store rom samt et nytt bad med dusj. En villa kombinerer alt det beste fra en moderne villa med en vakker og vakker beliggenhet. Et sted til høyre kan være den perfekte perfekte omgivelser for et fremtidig liv i landet, men likevel nær Korint med shopping og kulturhus / kino, landbruksskole og rideskole. Faaborg med unikt havemiljø og handlegate, fantastiske museer og et rikt kulturliv. Det er også muligheter for forretninger, som bor i to generasjoner sammen eller kanskje B & B.

  Her er mange muligheter. Denne egenskapen må ses som værende verdsatt.

  Eiendommen er oppvarmet med en god naturgassovn og peisovn.
  Det er sentrale støvsugere. Offentlig vann og septiktank.
  Boligen er oppført som et frittliggende hus med fleksibel boligstatus.
Frittliggende Hus
Logg inn
Username
Password
Glemt passordet? Remind