Buy Sell Rent Real Estate Online

Personvernpolitikk / eiendom i Spania til salgs eller leie

Denne personvernerklæringen beskriver personvernpraksis for (www.buysellrentpropertyonline.com). Denne personvernerklæringen gjelder kun informasjon som er innsamlet av denne nettsiden. Det vil varsle deg om følgende:

Hvilken personidentifiserbar informasjon samles inn fra deg via nettsiden, hvordan den brukes og med hvem den kan deles med.
Hvilke valg er tilgjengelige for deg angående bruk av dataene dine.
Sikkerhetsprosedyrene på plass for å beskytte misbruk av informasjonen din.
Hvordan kan du rette opp eventuelle unøyaktigheter i informasjonen.

Informasjonsinnsamling, bruk og deling
Vi er de eneste eierne av informasjonen samlet på dette nettstedet. Vi har bare tilgang til / samle inn opplysninger som du frivillig gir oss via e-post eller annen direkte kontakt fra deg. Vi vil ikke selge eller leie denne informasjonen til noen.

Vi vil bruke informasjonen din til å svare deg, om årsaken til at du kontaktet oss. Vi deler ikke informasjonen din med noen tredjepart utenfor organisasjonen vår, bortsett fra det som er nødvendig for å oppfylle forespørselen din, f.eks. å sende en bestilling.

Med mindre du spør oss om ikke, kan vi kontakte deg via e-post i fremtiden for å fortelle deg om tilbud, nye produkter eller tjenester, eller endringer i denne personvernpolitikken.


Din tilgang til og kontroll over informasjon
Du kan når som helst melde deg av eventuelle fremtidige kontakter fra oss. Du kan når som helst gjøre følgende ved å kontakte oss via e-postadressen eller telefonnummeret som er oppgitt på vår hjemmeside:

Se hvilke data vi har om deg, om noen.
Endre / korrigere eventuelle data vi har om deg.
Har oss slett alle data vi har om deg.
Gi uttrykk for enhver bekymring du har om bruken av dataene dine.

Sikkerhet
Vi tar forholdsregler for å beskytte informasjonen din. Når du sender sensitiv informasjon via nettstedet, er informasjonen din beskyttet både online og offline.

Uansett hvor vi samler sensitiv informasjon (for eksempel kredittkortdata), blir informasjonen kryptert og overført til oss på en sikker måte. Du kan bekrefte dette ved å lete etter et låsikon i adressefeltet og se etter "https" i begynnelsen av adressen til nettsiden.

Mens vi bruker kryptering for å beskytte sensitiv informasjon som sendes på nettet, beskytter vi også informasjonen din offline. Bare ansatte som trenger informasjonen til å utføre en bestemt jobb (for eksempel fakturering eller kundeservice) får tilgang til personlig identifiserbar informasjon. Datamaskinene / serverne der vi lagrer personlig identifiserbar informasjon, holdes i et sikkert miljø.


Hvis du føler at vi ikke overholder denne personvernreglene, bør du kontakte oss umiddelbart via telefon på 0034633404434 eller via e-post.

Logg inn
Username
Password
Glemt passordet? Remind