Buy Sell Rent Real Estate Online

Eiendomsmeglere i Spania

Hus, Rekkehus til salgs Torrox € 189,000
€ 189,000
 • Hus, Rekkehus til salgs Torrox € 189,000
 • 43
 • Torrox Fantastisk mulighet til å eie denne flotte, renoverte eiendommen i koselig Torrox landsby. Huset har 3 separate leiligheter. Midtetasjen består av stue / spisestue, kjøkken, bad og to soverom.
  Øverste etasje har stue / spisestue med spiraltrapp opp til en romslig takterrasse med flott fjell- og sjøutsikt, ett soverom og ett bad, åpen kjøkkenløsning.
  Uavhengig inngang til leiligheten nederst. Kjøkken, stue med tilgang til en privat hage, ett soverom og et bad.
  Gangavstand til lokale butikker og restauranter.
  Må ses!
Rekkehus
Hus, Villa til salgs Nerja € 280,000
€ 280,000
 • Hus, Villa til salgs Nerja € 280,000
 • 32140 m
 • Vakkert reformert villa i en rolig beliggenhet i Nerja med spektakulær utsikt. Eiendommen består av en 2 roms leilighet i øverste del, med bad, stue og separat kjøkken. Glasset på terrassen som kan åpnes for å nyte hele dagen sol og praktfull havutsikt. Stor takterrasse med bbq. I underetasjen er en leilighet med 1 soverom med bad, stue med åpent kjøkken og terrasse. Det er en dusj på takterrassen, og i underetasjen har du også direkte tilgang til takterrassen via en vindeltrapp. Romslig bod. Felles basseng og hager, og ligger nær supermarked og bussholdeplass.
Villa
Hus, Rekkehus til salgs Nerja € 365,000
€ 365,000
 • Hus, Rekkehus til salgs Nerja € 365,000
 • 32
 • Nerja Jardines de Nerja - en andalusisk perle!

  Rekkehus til salgs i Nerja.

  Byhuset ligger i en av de vakreste urbaniseringene i Nerja, 50 km øst for Malaga.
  I første etasje er det en stor stue med spiseplass og et velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin og vaskemaskin. Stuen har air condition, kabel-TV en CD / DVD-spiller. Utenfor er det en vakker uteplass med havutsikt og hage. Andre etasje har et bad med badekar, tre soverom. Det er også en stor takterrasse med utsikt over havet og fjellet.
  Urbaniseringen har et stort privat basseng, vakker hage og en domstol for petanque, det er eget parkeringsområde på stedet. Den lokale bussen stopper ved siden av porten og tar deg til sentrum på 10 minutter. En 5 minutters spasertur tar deg til den lokale minimarkedet, og på 10 minutter får du tilgang til to store supermarkeder. Ved siden av supermarkeder finner du Nerja tennisklubb med flere tennisbaner, restauranter og barer. Sentrum og den mest populære stranden ligger ca 20 minutters gange fra huset.

  For de som ønsker å utforske regionen er det mange fjellturer som starter rett bak huset vårt eller mer avanserte turer i Sierra Nevada opp til 3000 meter over havet. Her finner du også flotte skisteder. Ca 90 minutter kjøring på utmerkede veier mot Sierra, kommer du til Granada og Alhambra, et must for alle som besøker området.
  To andre store byer i Andalucia verdt å besøke er Sevilla og Cordoba, begge innen få timer med bil eller lokale busstjenester.

  Den enkleste måten å komme til Nerja er med fly til Malaga. Fra Malaga er det hyppige bussforbindelser. Det er også rikelig med bilutleie på flyplassen hvis du foretrekker å kjøre deg selv. Det tar ca 45 minutter på motorveien hvis trafikken går glatt.
Rekkehus
Leilighet, Toppleiligheter til salgs Nerja € 399,000
€ 399,000
 • Leilighet, Toppleiligheter til salgs Nerja € 399,000
 • 42127 m
 • Leilighet beliggende i en eksklusiv og rolig gate i gamlebyen i Nerja. Bare 5 min gange til det populære Europa Balkong og de nærmeste strendene i Calahonda og Salon. Omgitt av restauranter, kafeer, matbutikker, etc.
  Eiendommen ble totalrenovert i 2016 til en høy standard og svært moderne. Doble vinduer og dører, A / C over, topp kvalitet inventar og møbler.
  Eiendommen består av stue / spisestue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong med utsikt over gaten. Fire soverom og to bad med stor dusj. Fordelingen er slik at 2 av soverommene og 1 bad kan brukes som gjesteplass med egen inngang, eller som en stor leilighet. Å gå opp noen få skritt når du den private takterrassen på 80m2 med sol fra morgen til kveld med utsikt over havet, fjellene og landsbyen. Solpanel.
  Unik mulighet til å kjøpe en veldig spesiell eiendom i sentrum av byen.
Toppleiligheter
Hus, Villa til salgs Nerja € 350,000
€ 350,000
 • Hus, Villa til salgs Nerja € 350,000
 • 54170 m
 • Fantastisk familie villa ligger i et fredelig område nær sentrum av byen.
  Huset består av to nivåer. Ovenpå finner du stue / spisestue, kjøkken, toalett og en liten terrasse med fantastisk utsikt over sjøen og fjellet.
  Nedenunder har du 4 soverom med 2 bad, en av dem en-suite.
  Det er også en uavhengig leilighet med åpen kjøkkenløsning, stue, 1 soverom og eget bad.
  Romslig uteområde med terrasser, hager og privat basseng. Utenfor kjøkken / bar. Fantastisk fjellutsikt over hele eiendommen. Garasje. Må ses!
Villa
Logg inn
Username
Password
Glemt passordet? Remind