Buy Sell Rent Real Estate Online

Nerja - Narixa - Costa Tropical - Axarquía - Ferieutleie

Nerja by og dens omgivelser

Kjører østover fra Malaga langs motorveien A7, etter ca 57 km finner du den lille og sjarmerende byen Nerja. Nerja ligger på kysten tropisk i stedet for Costa del Sol. Costa Tropical er såkalt på grunn av at tropisk frukt og grønnsaker dyrkes der. Regionen var kjent for sukkerrørsproduksjonen i området. Sukkerrør er en tropisk avling selvfølgelig. De vokser også Mangoes og Avacado Pears der nå og selvfølgelig tomater, salat og mandel nøtter. Følg Wikipedia-lenken nedenfor for referanse.
 

https://en.wikipedia.org/wiki/Abd_al-Rahman_III


Nerja - Balcon de Europa Narixa Costa Tropical Malaga
Den Balcon de Nerja
 

Balcón de Europa er et fantastisk synspunkt som gir utmerket panoramautsikt over Middelhavet, ligger i sentrum av gamlebyen. Navnet er populært antatt å være blitt mønstret av den eneste kongen av Spania King Alfonso XII, som besøkte området i 1885 etter et katastrofalt jordskjelv og ble fengslet av scenen. Lokal folklore sier at han sto på stedet der Balconen står nå, og angivelig erklært "Dette er balkongen i Europa". Lokale arkivdokumenter sies å vise at dets navn foregav dette besøket, men dette har ikke forhindret myndighetene i å legge en livsstil (og mye fotografert) statue av kongen som står ved rekkverket.


Balcón-området ble opprinnelig kalt «La Batería», en referanse til kanonbatteriet som eksisterte der i et befestet tårn. Denne plassering og et lignende tårn i nærheten ble ødelagt under krigen. I mai 1812 støttet de britiske fartøyene Hyacinth, Termagant og Basilisk spanske guerrillas på Granada-kysten, mot franskmennene. Den 20. mai åpnet Termagant eller Hyacinth ild og fortene ble ødelagt. To rustne kanoner plassert på slutten av Balcón er påminnelser om disse voldelige tider. De store klumpene av bergarter, restene av La Batería, synlige i sjøen på slutten av Balcón, er ytterligere bevis på denne handlingen.


 

Nerja Turistkontor


Nerja har et turistkontor som ligger svært nær Balcon de Europa. For å se den eksakte adressen og kontaktinformasjonen, besøk den offisielle nettsiden.

 


Nerja til Maro Aqueduct Axarquia Malaga ProvinceØrn Akvadukt


Acueducto del Águila (Ørn Akvadukt), også kjent som Puente del Águila (Ørn Bro), regnes over hele regionen som "en historisk juvel av spansk arkitektur". Den ble bygget på 1800-tallet og har blitt brukt kontinuerlig siden - i dag bruker lokalsamfunnet det til å irrigere jordbruksmark. Akvedukten ligger på Barranco de la Coladilla de Cazadores, sørvest for Caves of Nerja, og er synlig fra N340-veien som forbinder Nerja og Maro. Det er en lekeby hvor du kan stoppe for å få en fin utsikt og ta bilder av monumentet.

Akvedukten ble bygget mellom 1879 og 1880 (den eksakte datoen er ikke kjent) for å hjelpe industrirevolusjonen; Det var ment å bære vann fra Nerja by til det lokale sukkerraffinaderiet i Maro, Las Mercedes (også kjent som Fábrica San Joaquin de Maro, bygget i 1884), for vanning. Akvedukten ble bestilt av fabrikkens eier, Francisco Cantarero Senio; hans signatur er synlig i akveduktenes sentrale paviljong. Fabrikken er nå stengt, men akvedukten fortsetter å bli brukt til lokal vanning.
Akveduktens utforming er typisk for konstruksjonstiden (1800-tallet) da Mudejar-stilen (kopiert fra den ornamentalarkitekturen som ble brukt av muslimske håndverkere i Spania mellom 13 og 15 århundre), var veldig populær. Akvedukten er fire høyder; hver tier er konstruert av en serie murstein, hesteskoformede buer, hvorav totalt 37 er. Disse er toppet med en Mudejar-stil spire, på toppen av som er et værblad i form av en dobbel-headed eagle, hvorfra akvedukten tar sitt navn. Ørnsymbolets opprinnelse er ikke kjent for sikker, men det er ryktet at i løpet av konstruksjonstidspunktet ble eagler sett på hekker i Maros åser.

http://www.andalucia.com/nerja/eagle-aqueduct.htm


Den historiske opprinnelsen til Nerja Town
 

Nerja var lenge en enkel spansk fiskerby før sin tiltrekning som et turistmål ble tydelig. Den nøyaktige opprinnelsen til grunnleggelsen av Nerja som en by er uklart, men det ser ut til at det var en "Villa" på stedet i Abderramán 3-tiden som var en arabisk emir og kalif av Córdoba (912-961) i Umayyad-dynastiet i al-Andalus. Kalt al-Nasir li-Din Allah.

Den første skriftlige referansen som eksisterer som refererer til Nerja, er av den arabiske dikteren Ibn Sadí, en utålelig reisende av hans dag som går gjennom i år 917. Han sier at det var en by like stor som en by der det var omgitt av frodig landskaper og at det var "beundret av alle som satt fot i den". Den nådde sin topp og oppnådde verdensomspennende berømmelse i industriperioden som følge av produksjon av farget silketøy.

Myrene (araberne) kalte det "Naricha" eller Narixa ", som betyr" rikelig vår ". Det var en del av provinsen" Rayya "på den tiden, og befolkningen lever av de beskyttende veggene i slottet, hvis gjenstander kan fortsatt sees i dag på stedet at veien til Frigiliana krysser naboens grense ved steinbrudd.

Historikere tror at det må ha vært noen menneskelig aktivitet i den paleolittiske perioden, ikke bare i hulene som er kjent lokalt som "Caves of Nerja". Det var også et romersk bosetning i Nerja under okkupasjonen av det romerske riket. Bevis å være en romersk villa oppdaget ved Maro, som har blitt kalt "Detunda".

Nerja var under kristen regjering selv før Duke of Nájera erobret Vélez. Men de mauriske innbyggerne fikk lov til å bo i sine eiendommer. I juni i år ble 1500 barmhjertighet gitt til alle steder under dens jurisdiksjon, som slott, festninger, hvorav en befant seg i Nerja.

Logg inn
Username
Password
Glemt passordet? Remind