Buy Sell Rent Real Estate Online

Nerja Leiligheter til salgs eller leie

Nerja Leiligheter til salgs eller leieNerja Leiligheter til salgs eller leie


Nerja har noen flotte leiligheter tilgjengelig for deg nå. Hvis du er en potensiell eiendomskjøper, kan du registrere en kjøperkonto for å motta eiendomsvarsler, e-postmeldinger av eiendommer som samsvarer med dine kriterier som er lagt til etter at du har søkt. Dette er en god måte å holde seg oppdatert på eiendomsmarkedet uten å måtte logge inn på mange nettsteder for å sjekke hvilke nye eiendommer de har,

Nerja har lenge vært et populært reisemål. Gledet for sin fantastiske beliggenhet på Costa del Sol, med vakker havutsikt og fjellutsikt. Noen av de beste værene i Europa er et sterkt trekk for nord-europeerne. Mange kommer på ferie og blir forelsket i stedet og til slutt kjøper et hjem her og legger seg ned. De adopterer den avslappede stilen til andaluserne for når det ikke synes å være utålmodighet som påvirker dem fra kaldere klaser.

Uansett hva som trekker folk her er det helt klart at attraksjonen ikke avtar, om noe det øker. Det er en gjenoppblomstring i eiendomsmarkedet nå og prisene går opp ikke ned. Det eneste problemet er muligens en mangel på nok ønskelig eiendom på de riktige stedene.

Enten du søker en Penthouse leilighet eller en ydmyk Studio Apartment kan du starte søket ditt her. For å få varsler når nye oppføringer legges til som tilfredsstiller dine kriterier, registrer en kjøperkonto for og lagre søkekriteriene.
 

Nerja and its surrounding area

Kjører østover fra Malaga langs motorveien A7, etter ca 57 km finner du den lille og sjarmerende byen Nerja. Nerja ligger på kysten Tropical i stedet for Costa del Sol. Costa Tropical er såkalt på grunn av at tropisk frukt og grønnsaker dyrkes der. Regionen var kjent for produksjon av sukkerrør i området. Sugar Cane er en tropisk avling selvfølgelig. De vokser også Mangoes og Avacado Pears der nå og selvfølgelig Tomater, Salat og Almond nøtter. Følg Wikipedia-lenken nedenfor for referanse.
 

https://en.wikipedia.org/wiki/Abd_al-Rahman_III


The Balcon de Europa Nerja

Nerja - Balcon de Europa Narixa Costa Tropical Malaga


Promenaden gir et fantastisk utsiktspunkt som gir utmerket panoramautsikt over Middelhavet, ligger i sentrum av gamlebyen. Navnet er populært antatt å ha blitt mynter av den eneste kongen av Spania King Alfonso XII, som besøkte området i 1885 etter et katastrofalt jordskjelv og ble fengslet av scenen. Folklore sier at han stod på stedet der hans statue nå står, og etternavnet heter stedet. Arkivdokumenter sies å vise at navnet faktisk forutse dette besøket, men dette har ikke forhindret myndighetene i å legge en livsstil (og mye fotografert) statue av kongen som står ved rekkverket.


Området ble opprinnelig kalt «La Batería», en referanse til kanonbatteriet som eksisterte der i et befestet tårn. Denne plassering og et lignende tårn i nærheten ble ødelagt under krigen. I mai 1812 støttet de britiske fartøyene Hyacinth, Termagant og Basilisk spanske guerrillas på Granada-kysten, mot franskmennene. Den 20. mai åpnet Termagant eller Hyacinth ild og fortene ble ødelagt. To rustne kanoner plassert på enden av gangveien er påminnelser om disse voldelige tider. De store klumpene av stein, restene av La Batería, synlige i sjøen på slutten av gangveien, er ytterligere bevis på denne handlingen.
 

The Eagle Aqueduct Nerja


Nerja to Maro Aquiduct Axarquia Malaga Province


Águila (Eagle Aqueduct), også kjent som Puente del Águila (Eagle Bridge), regnes over hele regionen som "en historisk juvel av spansk arkitektur". Den ble bygget på 1800-tallet og har blitt brukt kontinuerlig siden - i dag bruker samfunnet det til å irrigere jordbruksmark. Akvedukten ligger på Barranco de la Coladilla de Cazadores, sør for Caves of Nerja, og er synlig fra N340-veien som forbinder Nerja og Maro. Det er en lekeby hvor du kan stoppe for å få en flott utsikt og ta bilder av monumentet.


Akvedukten ble bygget mellom 1879 og 1880 (den eksakte datoen er ikke kjent) for å hjelpe industrirevolusjonen; Det var ment å bære vann fra Nerja til nærliggende sukkerraffinaderi, Las Mercedes (også kjent som Fábrica San Joaquin de Maro, bygget i 1884), for vanning. Akvedukten ble bestilt av fabrikkens eier, Francisco Cantarero Senio; hans signatur er synlig i akveduktenes sentrale paviljong. Fabrikken er nå stengt, men akvedukten fortsetter å bli brukt til vanning.

Akveduktens utforming er typisk for konstruksjonstiden (1800-tallet) da mudejar-stilen (kopiert fra ornamentalarkitekturen som ble brukt av muslimske håndverkere i Spania mellom 13 og 15 århundre) var svært populær. Akvedukten er fire høyder; hver tier er konstruert av en serie murstein, hesteskoformede buer, hvorav totalt 37 er. Disse er toppet med en Mudejar-stil spire, på toppen av hvilken er et værblad i form av en dobbelthovedet eagle, der akvedukten tar navnet sitt. Opprinnelsen til eagle symbolet er ikke kjent for sikker, men det er ryktet at i løpet av konstruksjonen ble eagler sett på hekkende i foten.

http://www.andalucia.com/nerja/eagle-aqueduct.htm
 

Nerja Turistkontor


Nerja har et turistkontor i hjertet av Nerja. For å se den eksakte adressen og kontaktinformasjonen besøk den offisielle nettsiden. 

Den historiske opprinnelsen til Nerja


Nerja var lenge en enkel spansk fiskerihavn før sin tiltrekning som et turistmål ble tydelig. Den nøyaktige opprinnelsen til grunnleggelsen av Nerja som et oppgjør er uklart, men det ser ut til at det var en "Villa" på stedet i Abderramán 3-tiden som var en arabisk emir og kalif av Córdoba (912-961) i Umayyad-dynastiet i al-Andalus. Kalt al-Nasir li-Din Allah.


Den første skriftlige referansen som eksisterer som refererer til Nerja, er av den arabiske dikteren Ibn Sadí, en utrettelig reisende av hans dag som går gjennom i år 917. Han sier at det var et oppgjør like stor som en by der det var omgitt av frodige landskap og at det var "beundret av alle som satt fot i den". Den nådde sin topp og oppnådde verdensomspennende berømmelse i industriperioden som følge av produksjon av farget silketøy.


Myrene (araberne) kalte det "Naricha" eller "Narixa", som betyr "rikelig vår". Det var en del av provinsen "Rayya" på den tiden, og befolkningen lever av slottets beskyttende vegger, hvis gjenstander fortsatt kan ses i dag på stedet at veien til Frigiliana krysser naboens grense ved steinbrudd.


Historikere tror at det må ha vært noen menneskelig aktivitet henne i den paleolittiske perioden, ikke bare i hulene som er kjent lokalt som "Caves of Nerja". Det var også et romersk bosetning i Nerja under okkupasjonen av det romerske imperiet. Bevis å være en romersk villa oppdaget ved Maro, som har blitt kalt "Detunda".


Nerja var under kristen regjering selv før Duke of Nájera erobret Vélez. Men de mauriske innbyggerne fikk lov til å bo i sine eiendommer. I juni i år ble 1500 barmhjertighet gitt til alle steder under dens jurisdiksjon, som slott, festninger, hvorav en befant seg i Nerja.

Logg inn
Username
Password
Glemt passordet? Remind