Buy Sell Rent Real Estate Online

Malaga by - Costa del Sol - Andalucia Spania

Malaga Costa del Sol Andalucia Spania - Turistattraksjon og merNår de fleste kommer til Spania for en ferie, flyr de vanligvis til Malaga flyplass. Malaga er hovedstaden til Costa del Sol og har alt du kan forvente fra en slik apopular by, den nye høyhastighetstogstasjonen som knytter den til Madrid om to og en halv time med høyhastighetstoget. Den har en nylig forbedret havn som nå kan få verdens største cruiseskip. Det er verdensberømt også for å være fødestedet til Spanias mest kjente kunstner - Pablo Picasso. Det har det velutstyrte "Picasso" -museet, en utrolig Catherdral, toppkvalitets kjøpesentre, mange kinoer, restauranter, uteliv og selvfølgelig tapasbarer i massevis.

Katedralen heter "Catedral Nuestra Señora de la Encarnación" for å gi den full tittel. Bygningen er et av de beste eksemplene på spansk religiøs kunst, og ligger på restene av andre kulturbygninger som den tidlige Almohad-moskeen.

Dens grunnlag ble lagt rundt 1530 og arbeidet avsluttet i det 17. århundre, selv om det er uferdig og mangler å takle hovedfasaden og sørtårnet. Ligger i sentrum er det ingen unnskyldning for ikke å se dette synet.

Med tre naves med ambulatorier er det på noen måter en utvikling av gotisk kunst. Denne stilen hilste i utgangspunktet de nye renessansen ideene til å bygge alle navene i samme høyde med ribbede hvelv som danner de karakteristiske kupolene som kan sees ovenfra, for eksempel når man ser katedralen fra Málaga Palacio-hotellet.

 

Malaga Havn 


Malaga - Costa del Sol - Andalucia -buying a property - holiday rental - rental propertyBare en kort spasertur fra sentrum ser du havnen. Malaga har nylig fullstendig renovert sin havn. Det er nå et herlig sted å ta en tur langs kryssere, yachter og vann. Du kan bare nyte en lang tur, ser tilbake mot byen Malaga, og du vil se det mauriske slottet mentinert her. Det er et Feris Wheel hvorfra du kan nyte enda bedre utsikt over byen. Det er butikker, kafeer og restauranter alle lenge portpromenaden hvor du kan nyte et måltid eller en drink. Disse er overraskende rimelig priset vurderer hva en førsteklasses turistfeste dette er. Det er en virkelig flott måte å tilbringe en morgen eller ettermiddag. Få byer tilbyr sjansen til å komme seg bort fra forretningen til sentrum uten å ta en buss eller taxi for å komme dit. AS havnen ikke overses er det også et flott sted å motta direkte solskinn når vinkelen til solens stråler er lav. Mange lokale kommer for en ettermiddag eller kvelds tur bare for å føle solskinnet og høre bølgene. Det er også en god del mennesker som ser på å bli gjort, og det er små gledeboots som tilbyr korte turer rundt bukta.


Malaga - Juvel av Costa del Sol


Malaga ligger på en vakker bukt i Andalucia. Den har solskinn og en spektakulær lyskvalitet. Faktisk er navnet "Andalucia" avledet fra det mauriske al-Andalus (الأندلس) ordet. Se hva Wikipedia sier om saken: -

https://en.wikipedia.org/wiki/Andalusia

Den opprinnelige betydningen er fortsatt omstridt. Mange tror at det kommer fra en referanse til vandaler som bodde her i det 5. århundre. En rekke forslag siden 1980-tallet har bestridt dette: Vallvé (1986) foreslo avledning av navnet Altantic (havet). Den spanske form "Andalucía" ble introdusert i det 13. århundre.

Malaga er har boulevarder, palmer, livlig natteliv, gode museer og flotte Tapasbarer og sjømatrestauranter. Kystområdet har en fantastisk posisjon beskyttet mot nordvindene ved fjellene, den har de høyeste gjennomsnittstemperaturene i Spania og i overkant av tre hundre dager med solhvert hvert øre. Med fjell i øst og steiner inn i havet. Terrenget er mildere mildere mot vest, med store strender. Dette har tiltrukket utviklingen som gjør det til en av de mest utviklede delene av Andalucia.

Myrene reiste en gang til Malaga til rundt midten av femtende århundre, hvoretter det vokste til å bli en av de fremste handelssentrene i Spania. Denne kulturelle fortiden har forlatt sin markon det historiske sentrum, spesielt rundt La Alcazaba, en festning som dateres tilbake til te 11. århundre. Det er nå et fascinerende arkeologisk museum.


 

Romerske amfiteateret


Malaga Costa del Sol Andalucia Spain Property for sale or rent Det er også et romersk amfiteater kalt "Romerske amfiteater i Málaga" nær dette området, midt i sentrum av byen. Mye av dette er fortsatt godt bevart og garanterer et besøk. Se detaljer i linken nedenfor: -

http://www.andalucia.com/cities/malaga/teatro-romano.htm

Det er mye å se og gjøre i Malaga, og besøkende vil ofte finne at de har kort tid og vet ikke hvor deres dyrebare tid i den fantastiske byen gikk til. Løsningen er selvfølgelig å bestille et annet besøk. Mange turister blir forelsket i stedet og tenker på å flytte her. Hvis dette skjer med deg, er en god plan å bo i en ferieleilighet, byhus eller villa i stedet for et hotell. Ved å gjøre det vil du oppleve å bo i byen i stedet for å bare bo på et hotell. Du vil bli tvunget til å finne hvor de lokale emenities ligger, busstasjon, togstasjon, skoler, butikker, banker, restauranter og kafeer. Dette vil gi deg en bedre forståelse av layoutet av stedet som et mulig nytt hjem. Så hvis du fortsatt er interessert, kan du se etter leieeiendom først for å være i byen for en stund før du forplikter deg til å kjøpe en bolig.


Malaga Castle (kalt Gibralfaro slott)

Malaga Castle Costa del Sol Andalucia Spain - Rental PropertyTHan nærliggende slott som ble ombygd av maurerne og i dag opererer som en tradisjonell "Parador" offerring flott og "strategisk" utsikt over byen og dens tilgang fra havet. I det nittende århundre var Malaga et populært vinteranlegg for de rike og berømte på grunn av sin eleganse og raffinement. Den imponerende Calle Alameda-parken går tilbake til denne tiden og er anerkjent som en av de mest berømte botaniske samlingene i Europa. Om vinteren arrangeres friluftskonserter hver søndag som du kan nyte etter å ha brukt tid på den fantastiske stranden som er walkable fra sentrum. Faktisk er nærheten til stranden og havnen en av Málaga mest sjarmerende egenskaper. Slottet ble bygget på ruinene av gamle fønikiske stiftelser. Ordet Gibralfaro kommer fra det fønikiske ordet 'gebel-faro', som oversettes som fyr-rock. Det antas at et fyrtårn for regulering av marintrafikk var lokalisert her i antikken. Etter den blodige og utmattende "reconquista" i 1487 ble de kristne, som gjenvarte besittelsen av Málaga og moskeen som ble bygget på stedet, revet. Gibralfaro Castle Malaga har blitt restaurert flere ganger. Noen få sterke tårn, noen sisterner, brønner, brødovner og et pulverblad forblir for å minne oss om fortiden. Slottet ble brukt til militære formål frem til 1925. Slottet er også tilgjengelig med bil eller på sykkel via den andre siden av fjellet. Parkering er tilgjengelig, og stedet inneholder også en kiosk og en liten restaurant. Det er en skala modell i slottet selv som gir bedre forståelse av historiske Malaga. Du vil også finne et lite museum hvor du kan se klærne og våpen av soldater gjennom tidene (1487-1925). En gang i slottet er det definitivt verdt å klatre de siste trinnene. Du har gjort det så langt, hvorfor ikke gå helt opp? Sett inn den ekstra innsatsen, og du vil bli belønnet med fantastisk utsikt over Montes de Malaga.


Turistkontor

Turistkontoret ligger godt i nærheten av hovedportens inngang.

http://www.malagaturismo.com/en/tourist-resources/detail/municipal-tourist-information-office---head-office/17

Enten du vil besøke Málaga som turist eller som mulig bosatt, er jeg sikker på at du vil elske denne vakre kystbyen i solskinnet.

Logg inn
Username
Password
Glemt passordet? Remind