Buy Sell Rent Real Estate Online

Byggeland til salgs i Spania

Byggeland til salgs i Spania


Byggeland til salgs i Spania

Fantastisk utvalg av tomter til salgs. Sjekk ut våre byggeplasser og land for utviklingsprosjektene dine. Hvis du trenger å skaffe deg et flott stykke land for å realisere eiendomsprosjektet, kan du finne det ideelle stedet her. Vennligst sørg for at et hvilket som helst land har byggetillatelsene du trenger eller være forberedt på å skaffe disse selv. Det er ingen erstatning for et besøk for å etablere levedyktigheten av utviklingen på et bestemt sted.

Sjekk ut noe land selv ved å besøke det og sjekke ting som tilgang og om vann, drenering og strøm for tiden leveres eller ikke. Dette kan påvirke kostnadene betydelig. Også, du må sjekke ut noen byggrestriksjoner eller andre prosjekter som kan være i rørledningen for dette området. Vær forsiktig der du kjøper landet.

Oppkjøpet av land til bygningsformål kan være en komplisert virksomhet, og du bør nøye vurdere fordelene og fordelene med å bygge på et bestemt sted. Hvor lett eller vanskelig vil det være å få byggematerialene til nettstedet? Hvor lett eller vanskelig vil det være å fjerne avfallsmaterialer? Er det noen veier med god nok kvalitet for å muliggjøre lastebiler til å komme til og fra nettstedet? Er tomten på nivå eller i bratt gradient? Alle disse og mange andre faktorer spiller en rolle. Også, vil sluttkunder ønsker å kjøpe den ferdige bygningen i det området?

Byggeland til salgs Nerja € 65,000
€ 65,000
 • Byggeland til salgs Nerja € 65,000
 • 12000 m Dette landet ligger i Rio de la Miel, Loma Las Cuadrillas, 29780, Nerja, Málaga, som ligger i distriktet Rio de la Miel. Det er et land som har 11 950 m2 tørt land, du kan be om vanning og redskapet, med utmerket utsikt over havet. Det har en vannundersøkelse gjort. Vel for vanning veldig nær tomten.  Finn mer http://realestate.inmobiliarianerja.com
Byggeland
Byggeland til salgs Frigiliana € 65,000
€ 65,000
Byggeland
Byggeland til salgs Alcaucín € 35,000
€ 35,000
 • Byggeland til salgs Alcaucín € 35,000
 • 200 m These two beautiful plots with views of the mountain and the countryside can be sold together or separately.
    You can build an independent house (in each of the plots) of 114 m2 on a plot of 200 m2 or 248 m2.
  They are located in the beautiful and quiet area of Puente Don Manuel (Alcaucin) and with shops, bars and restaurants next door and a ten minute drive from the beach and Torre del Mar and a few minutes from Lake Vinuela.
  The plots have all the authorizations and permits to build and have ready-made plans.
  The price is € 35,000 and € 40000 per plot. (without building)
Byggeland
Byggeland til salgs Nerja € 157,500
€ 157,500
Byggeland
Byggeland til salgs Nerja € 105,000
€ 105,000
Byggeland
 • Page of 16
Logg inn
Username
Password
Glemt passordet? Remind