Buy Sell Rent Real Estate Online

Leilighetskomplekser til salgs i Spania - kjøp et leilighetskompleks

Leilighetskomplekser til salgs i Spania - kjøp et leilighetskompleks

 

Leilighetskomplekser til salgs i Spania - kjøp et leilighetskompleks


Vennligst sjekk ut våre fantastiske luksusleilighetskomplekser til salgs eller leie. Bare klikk på det store bildet under for å se en karusell av alle eiendomsbildene - inne og ute. Uansett hvilken type leilighetskompleks du leter etter, er vi sikker på å ha en passende en. Havutsikt, svømmebassenger, luksus eller enkle leiligheter. vi har dem alle. Utmerkede leiligheter komplekser langs Costa del Sol og i hele Andalucia i Sør-Spania. Lagre noen favoritter ved å klikke på det lille hjerteikonet. Deretter går du til "Favoritter" siden for å se alle de som du valgte. Vi har supre prute leilighetskomplekser til salgs eller leie. Sammenlign våre priser til markedsplassen, og du vil se at prisene våre er bedre.

Fantastiske egenskaper på de beste stedene til utrolig lave priser. Slett de beste og kontakt selger eller selger eiendomsmegler fra dette nettstedet ved å klikke på en knapp. Finn de beste leilighetskompleksene til salgs eller leie ved å bruke vår eiendomsportal. Det vil spare deg for tid og energi. Vi vet hvor frustrerende det kan være å søke etter utallige nettsteder igjen og igjen. Du kan opprette et eiendomsvarsel gratis for å bli informert om nye eiendommer som samsvarer med dine kriterier. Bare registrer en kjøperkonto gratis og lagre søkekriteriene dine.

Leilighet, Leilighet kompleks til salgs Torrox € 159,000
€ 159,000
  • Leilighet, Leilighet kompleks til salgs Torrox € 159,000
  • 31100 m
  • Lyst og romslig leilighet til salgs i La Rabitilla (Torrox Pueblo), 100m2, bestående av en stor stue med peis, fullt utstyrt kjøkken, 3 soverom, en familie bad og liten terrasse som vender mot øst med fjell og noen havutsikt. Veldig godt vedlikeholdt, veldig sentralt, 4. etasje med heis. Prisen inkluderer en privat parkeringsplass utenfor bygningen.
Leilighet kompleks
Leilighet, Leilighet kompleks til salgs Torrox Costa € 175,000
€ 175,000
  • Leilighet, Leilighet kompleks til salgs Torrox Costa € 175,000
  • 2175 m
  • Solrik og lys leilighet til salgs i Torrox Costa, 75m2 av bygning + 80m2 av terrassen. Består av 2 doble soverom med garderober, en familie bad, fullt utstyrt kjøkken, stue med tilgang til en stor terrasse mot sør (terrassen er delvis glasert og delvis åpen). Veldig bra beliggenhet, midt i sentrum av Torrox Costa, med havutsikt. Prisen inkluderer en privat parkeringsplass.
Leilighet kompleks
Logg inn
Username
Password
Glemt passordet? Remind