Buy Sell Rent Real Estate Online

Leiligheter til salgs i Spania - kjøp en leilighet i Spania

Leiligheter til salgs i Spania - kjøp en leilighet i Spania

 
Leiligheter til salgs i Spania - kjøp en leilighet i Spania


Har du nylig hatt en ferie i Spania og nå leter etter en eiendom å kjøpe i Spania? Her finner du gode verdi hus og villaer i Spania. Vi viser et bredt utvalg av virkelig eksepsjonelle frittliggende villaer på Costa Del Sol, Costa Tropical og Costa Blanca, Costa Brava og utover. Vi har mange nye steder i Spania for deg. Enten du er ute etter en luksuriøs enebolig villa med svømmebasseng og utsikt over havet eller et fjerntliggende County House kan vi hjelpe deg med å finne den. Vi har mange vakre hjem for deg å starte et liv i solen. Drømmehuset er her på vår portefølje og venter bare på at du finner den.

Plassering, beliggenhet, beliggenhet er mantra av eiendomsmeglere, og det er en god en. Den eneste tingen du ikke kan endre om ditt nye hus er plasseringen av det. Tenk derfor godt om hva dine behov er. Costa Del Sol, Costa Blanca, Balearene, Andalucia, Valencia? Madrid eller Granada? Det er mange alternativer, og bare du vil vite riktig for deg, men veie opp alle faktorer før du velger.

Eiendomsmarkedet i Spania har blitt sterkt påvirket av at utenlandske investorer enten ønsker å kjøpe en investeringseiendom eller ønsker å kjøpe eiendom for seg selv for å leve det. Det er et ekstremt populært feriemål delvis på grunn av det fantastiske været det nyter, men en del også på grunn av avslappet avslappet livsstil som spanske og utenlandske innbyggere lever.

Eiendomsoppkjøpsprosessen her er ganske enkel for utenlandske investorer. Du trenger bare et NIE-nummer, som unikt identifiserer deg som utlending i Spania. Du kan søke om dette personlig ved en politistasjon, eller du kan bestemme det er lettere å spørre en juridisk representant for å gjøre dette for deg. Uansett er prosessen ikke vanskelig. Enhver av våre eiendomsmeglere vil bare være så glade for å gi deg råd om denne saken og foreslå en juridisk representant hvis du bestemmer deg for å gå denne ruten.

Mange potensielle kjøpere er usikre på om de trenger å søke om boliglån, om nødvendig, i Spania. Vel, det er ingen grunn til at du ikke kunne ta et boliglån ut i hjemlandet ditt for å kjøpe en eiendom i Spania.

Et annet viktig faktum for kjøpere å legge merke til er at den oppgitte salgsprisen ikke inkluderer noen skatt som skal betales ved kjøpstidspunktet. Disse kan variere, og du anbefales å spørre en fullt kvalifisert juridisk representant versed i spansk eiendom lov om hvor mye dette ville koste. Sørg for at disse pengene er tilgjengelige når du kjøper.

Å bo i et fremmed land er ikke for alle, så du vil bli anbefalt å prøve å bo i Spania en stund før du kjøper et sted. Å leie et sted er den beste ideen. Kanskje i 6 måneder, slik at du virkelig får en ide om hvordan det vil være å leve der.

Språk er en annen vurdering. Du bør virkelig tenke på å lære å snakke spansk. Dette vil tillate deg å få venner og gjennomføre daglig virksomhet lettere. På kystområdene, snakker mange kafeer og restauranter servitører og servitriser noen engelsk, men du bør ikke forvente dette innlandet eller i bankene selv. Hvis du har tenkt å gjøre Spania din pensjonisttilværelse, tenk på skattemessige konsekvenser og ta råd fra en ekspert.

En annen ting utlendinger ofte ikke innser er at hvis du eier eiendom i Spania - trenger du en spansk vilje. Du eiendomsmegler vil kunne foreslå en lokal Abogado eller advokat.

Logg inn
Username
Password
Glemt passordet? Remind