Buy Sell Rent Real Estate Online

Leiligheter til leie i Spania - leie en leilighet i Spania

Leiligheter til leie i Spania - leie en leilighet i Spania

Leiligheter til leie i Spania - leie en leilighet i Spania


Sjekk ut våre fantastiske luksusleiligheter til leie. Bare klikk på det store bildet nedenfor for å se en karusell av alle eiendomsbildene - inne og ute. Uansett hvilken type leilighet du leter etter, er vi sikre på å ha en passende leilighet. Havutsikt, svømmebassenger, luksuriøse eller enkle leiligheter. vi har dem alle. Utmerkede leiligheter langs Costa del Sol og i hele Andalucia i Sør-Spania. Lagre favoritter ved å klikke på det lille hjerteikonet. Gå deretter til "Favoritter" -siden for å se alle de du valgte. Vi har fantastiske prisgunstige leiligheter til leie. Sammenlign våre priser med markedsplassen, så ser du at prisene våre er bedre.

Fantastiske egenskaper på de beste stedene til fantastisk lave priser. Kortliste de beste og ta kontakt med selger eller selger eiendomsmegler fra dette nettstedet ved å klikke på en knapp. Finn de beste leilighetene til leie ved å bruke vår eiendomsportal. Det vil spare deg for tid og energi. Vi vet hvor frustrerende det kan være å søke på utallige nettsteder igjen og igjen. Du kan opprette et eiendomsvarsel for å bli informert om nye egenskaper som samsvarer med kriteriene. Bare registrer en kjøperkonto gratis, og lagre deretter søkekriteriene.

Leilighet til leie Nerja € 750
€ 750 / Per måned
 • Leilighet til leie Nerja € 750
 • 21
 • Denne vakre leiligheten leies på lang sikt og ligger foran Torrecilla-stranden og i sentrum av Nerja. Det ligger i sjette etasje. Det har et areal på 85 m2 og en vestretning med sol hele ettermiddagen. Den har en romslig stue med terrasse og fantastisk utsikt over havet, kysten og fjellene, et separat kjøkken, 2 doble soverom med utsikt og 1 bad med dusj. Den har klimaanlegg i stuen.
  Blokken ligger i en liten privat urbanisering med hager, solarium og et basseng som er åpent hele året.
  Leien er € 750 per måned med separat strøm og det kreves depositum på 2 måneder.
Leilighet
Leilighet til leie Nerja € 700
€ 700 /
 • Leilighet til leie Nerja € 700
 • 21
 • This beautiful apartment is located a few meters from the beach of Burriana in Nerja and in a small quiet urbanization with communal pool and gardens. It is located on the first floor, facing south. It has an area of 80 m2 and has a bright living room with terrace overlooking the sea, the pool and the garden. It has 2 bedrooms and 1 bathroom and a separate kitchen.
  The apartment is rented for the whole year. The price is € 700 with electricity and water separately.
Leilighet
Leilighet til leie Torrox € 600
€ 600 / Per måned
Leilighet
 • Page of 6
Logg inn
Username
Password
Glemt passordet? Remind