Buy Sell Rent Real Estate Online

Eiendomsmeglere i Spania

Hus, Villa Ferieutleie Salobreña
£ 460 / per uke
  • Hus, Villa Ferieutleie Salobreña
  • 33150 m
  • Villa Andalus har en av de mest fantastiske stedene på den prestisjetunge Monte de los Almendros. Sett i en rolig blindvei, har villaen utsikt over fjellene, havet og Salobrena.
    Med sine egne private svømmebasseng og sørvendte terrasser, kan våre gjester nyte solskinn hele året. Villaen har blitt totalrenovert til en høy standard og har 3 soverom, alle med egen privat solterrasse, 3 bad, et luksuriøst kjøkken med kvalitetsapparater og granittbenkeplate, et privat svømmebasseng som kan belyses om natten og terrasser på 3 nivåer, alle med ekstraordinære forskjellige utsikt.

    Den stue / spisestue har ekspansive doble vinduer med uovertruffen utsikt over det opplyste mauriske slottet, som fører til en romslig terrasse med spisebord til 8. En svært effektiv trebrenner oppvarmer hele huset. Satellitt-TV og DVD er tilgjengelig med engelske kanaler. Ideelt for barn, bare nedover veien er fellesskapet med svømmebasseng (en for barn), tennisbane og 5-a-side fotballbane. WiFi-tilgang for bærbare brukere.
Villa
Logg inn
Username
Password
Glemt passordet? Remind