BuySellPropertiesonline.com

Informasjon Om oss

Leter du etter Eiendom til salgs eller leie i Spania


Eiendom til salgs eller leie i Spania.  Denne nettsiden gir Eiendomsmeglere og leverandører med en utmerket og kostnadseffektiv måte å annonsere eiendom for salg eller leie på nettet. Du kan raskt opprette en annonse selv. Det tar noen minutter å oppdatere informasjon om og bilder / videoer av din bolig enten det er for salg, langsiktig leie eller ferie la.


Det er bare en liten fast, rimelig avgift for å dekke våre kostnader. Ingen prosentandel av eiendommens verdi er tatt. Geografisk informasjonen blir brukt til å finne brukere og egenskaper, og vise dem på Google Maps. I tillegg der det er tilgjengelig, kan Google Street View brukerne til å ta en virtuell tur utenfor eiendommene. Kjøpere kan lagre søk (ved registrering) som betyr nye egenskaper som tilfredsstiller deres kriterier vil bli sendt til dem hvis det legges etter at de har søkt på.

Det er fullt integrert med sosiale medier og innlegg hver ny annonse på sin Twitter og Facebook Timelines. Nettstedet har full SSL-beskyttelse og aksepterer større kredittkort og Paypal. Periodiske betalinger kan settes opp ved hjelp av Paypal.

John Evans
Webmaster

Logg inn
Username
Password
Glemt passordet? Remind